Praktijkinformatie – Tandartspraktijk Oog in Al – Utrecht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Aanmelden

Heeft u een afspraak? Wilt u zich dan aanmelden via het scherm bij de receptie.

In de Zorgverzekeringswet is vastgelegd dat u zich bij medische zorg moet kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. U kunt zich legitimeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument. Wij verzoeken u vriendelijk om één van deze documenten mee te nemen tijdens uw eerste afspraak.

Afspraakherinnering

Wij sturen u in de week van uw afspraak per E-mail of SMS een (automatisch verstuurde) reminder toe. Dit is een extra service van ons, u kunt hier geen rechten aan ontlenen. U bent te allen tijde verantwoordelijk voor het juist noteren van uw afspraak. Heeft u geen Email of SMS van ons ontvangen? Dat betekent niet dat uw afspraak niet doorgaat!

Graag op tijd!

Omdat wij zoveel mogelijk patiënten per dag willen helpen, werken wij met een strak behandelschema. Wij verzoeken u daarom op tijd te zijn voor uw afspraak. Omdat wij met mensen werken kan het voorkomen dat de behandelaar meer tijd nodig heeft voor een patiënt dan er is ingepland. U kunt hierdoor later behandeld worden. Wij vragen uw begrip voor de eventuele wachttijd.

Parkeerinformatie

U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein bij de praktijk. Wij delen dit parkeerterrein met meerdere bedrijven. Helaas komt het regelmatig voor dat het hele parkeerterrein vol is. U kunt ook in de wijk rondom de praktijk parkeren. Let op! Op sommige plekken is dit betaald tot 11.00 uur in de ochtend.

Poetsgelegenheid

Wilt u voor uw afspraak uw tanden nog poetsen? Dit kunt u doen bij de wasbak in ons toilet. Wij vragen u uw eigen poetsspullen mee te nemen. Bent u dit onverhoopt vergeten, dan kunt u bij de receptie altijd om een tandenborstel en tandpasta vragen.

Verhinderd

Bent u verhinderd of komt de afspraak toch niet uit? Dan kunt u deze uiterlijk 48 uur voorafgaand aan uw afspraak telefonisch of per mail kosteloos annuleren. Bij niet tijdig afmelden zijn wij genoodzaakt de behandeltijd die wij voor u gereserveerd hebben, deels (€ 1,00 per minuut) of in zijn geheel (€ 2,00 per minuut) in rekening te brengen. Dit geldt ook voor afspraken die op maandag, na het weekend, zijn. U kunt ons dan uiterlijk zaterdag een Email sturen om uw afspraak te annuleren.

Uw behandelaar

U kunt door verschillende tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten worden behandeld. U kunt altijd uw voorkeur doorgeven om door 1 specifieke behandelaar behandeld te worden. Wij zullen proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Uw gegevens wijzigen

Mochten uw gegevens wijzigen (bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer of Emailadres), dan kunt u dit aan de receptie doorgeven of u kunt ons een E-mail sturen. U bent als patiënt zelf verantwoordelijk dat wij over de juiste gegevens beschikken.