Onze praktijk – Tandartspraktijk Oog in Al – Utrecht

Onze praktijk

Onze praktijk

Sinds 2011 is Tandartspraktijk Oog in Al gevestigd aan de Kanaalweg in Utrecht. Een prachtige locatie aan het water met een weids uitzicht en gelegen in één van de leukere wijken aan de rand van de stad; Oog in Al.

Het park Oog in Al is de (historische) basis van de wijk, gesitueerd rond de restanten van het oude landgoed dat op deze plek heeft gelegen. In 1920 legde de gemeente er een algemeen stadspark aan. Het monumentale sluizencomplex in het Merwedekanaal is een herkenbare en belangrijke entree van dit stadsdeel.

Oog in Al wordt in het noordoosten begrensd door het Merwedekanaal (waar vanuit de praktijk uitzicht op is) en in het zuiden door het kanaal de Leidsche Rijn. In het westen wordt de grens van deze buurt bepaald door het Amsterdam-Rijnkanaal. In 2016 telde dit vooroorlogse stadsdeel 4235 inwoners. Er wonen veel gezinnen en de bevolking is samengesteld door mensen uit velerlei verschillende landen. Oog in Al is dus een echte multiculturele wijk. Een betere plek hadden de tandartsen zich met hun team dus niet kunnen wensen.

Ons team bestaat uit:

3 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 5 assistentes, 2 receptionistes en 1 praktijkmanager.