Edwin Tiemessen – Tandartspraktijk Oog in Al – Utrecht

Edwin Tiemessen

Edwin Tiemessen

Beste patiƫnten,

Zoals velen van jullie wel weten ben ik een aantal jaar geleden geopereerd aan een hersentumor.
De chirurgen hebben deze tumor toen niet volledig kunnen verwijderen.

Helaas is de tumor in de afgelopen jaren weer dusdanig gegroeid, dat deze drukverhoging veroorzaakt in mijn hersenen. Het is hierdoor steeds moeilijker om mijn werk goed uit te blijven voeren. Ik heb daarom besloten om, in afwachting van mijn operatie, met mijn werkzaamheden als tandarts te stoppen.

Wij hebben 2 nieuwe tandartsen gevonden die mijn werkzaamheden de komende tijd over zullen gaan nemen.

Dirk van Beest

Dirk heeft in 2019 zijn diploma tandheelkunde behaald bij Acta in Amsterdam. Dirk is sinds het afronden van zijn studie werkzaam als tandarts bij verschillende tandartspraktijken.

Manuel Rancho

Manuel heeft in 2015 zijn Bachelor tandheelkunde gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2020 heeft hij zijn Master tandheelkunde, wederom aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, bemachtigd. Manuel is sinds het afronden van zijn studie bij verschillende praktijken werkzaam geweest.

Afhankelijk van mijn herstel hoop ik binnen afzienbare tijd weer terug te zijn in de praktijk.

Met vriendelijke groet,

Edwin Tiemessen

N.B. Edwin is op 24 november 2020 in Duitsland geopereerd. De operatie is geslaagd en Edwin is sinds 30 november weer thuis uit het ziekenhuis. Zijn herstel is tot dusver heel voorspoedig gegaan. Vanaf 5 januari 2021 begint hij voorzichtig met het uitvoeren van enkele controles. Wij wensen Edwin alvast veel succes!